Image
faq


faq


faq


faq


faq
faq
Image
header jkrns
faq


faq


faq


faq


faq
faq

 aIMG 8085

Sempena Jelajah Aspirasi Keluarga peringkat Negeri Sembilan di Dataran Jempol pada 7 -9 Oktober 2022, JKR Negeri Sembilan melalui penyertaan reruai Kementerian Kerja Raya Malaysia telah turut menjayakan program pameran tersebut bersama Lembaga Lebuhraya Malaysia dan CIDB Negeri Sembilan.

 

aIMG 7981

 Di reruai telah dipamerkan tentang beberapa projek siap dan dalam pembinaan di bawah seliaan JKR. Turut dipamerkan adalah maklumat berkenaan jenis-jenis jalan raya yang terdapat di Malaysia dan juga Kaunter Aduan.

 

 aIMG 7862

  Istimewanya pada hari kedua dan ketiga program, terdapat demontrasi produk KIK ciptaan JKR Tampin yang diberi nama ‘IR Cut and Compact’ yang telah memenangi pertandingan KIK Peringkat JKR Malaysia oleh pasukan yang terlibat.

 

aIMG 8149

 Suasana reruai bertambah meriah dengan kehadiran Ketua Setiausaha Kementerian Kerja Raya, Dato' Wira Wan Ahmad Uzir Bin Haji Wan Sulaiman pada Hari Perasmian oleh YAB Perdana Menteri Malaysia.

 

aIMG 7921

 Sejuta penghargaan diucapkan kepada semua petugas-petugas di dalam program tersebut serta pengunjung-pengunjung yang hadir.

 

aIMG_8421.jpg

 Nantikan reruai KKR di Jelajah Aspirasi Keluarga Malaysia Melaka yang bakal berlangsung pada 14 hingga 16 Oktober 2022 di Pusat Dagangan Antarabangsa Melaka (MITC), Ayer Keroh, Melaka!